MoneyGram anunţă că transferurile de bani din România sunt posibile şi în altă monedă

MoneyGram anunţă că transferurile de bani din România sunt posibile şi în altă monedă

Clienţii MoneyGram pot face, în prezent, transferuri de bani atât în moneda europeană, cât şi în lei sau dolari, pe teritoriul României şi în orice altă ţară, se arată într-un comunicat al MoneyGram, remis duminică Agerpres.
Anterior, acest lucru era posibil doar în euro. La efectuarea transferului, destinatarul primeşte suma de bani raportată la cursul valutar din ţara în care se află. Dacă la primire se foloseşte aceeaşi monedă ca şi la expediere, nu se aplică taxe pentru schimbul valutar.
‘Într-un mediu extrem de competitiv la nivel mondial, clienţii caută noi opţiuni atunci când vor să efectueze transferuri de bani. În România există o cerere continuă pentru soluţii care să minimizeze costurile ce rezultă din schimbul valutar. Pentru MoneyGram este important să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi şi să le ofere un plus de valoare’, spune Radu Pojoga, country manager România şi Bulgaria, MoneyGram.
MoneyGram, lider pe piaţa transferurilor de bani, oferă soluţii financiare pentru clienţii care nu au găsit răspuns la nevoile lor în cadrul instituţiilor financiare tradiţionale. MoneyGram oferă servicii de transfer de bani la nivel global şi servicii de plată a facturilor în Statele Unite şi Canada, printr-o reţea globală ce cuprinde peste 284.000 de agenţi locali, inclusiv retaileri, oficii poştale internaţionale şi instituţii financiare, în 196 de ţări şi regiuni.
Serviciile MoneyGram sunt disponibile oriunde este afişată sigla MoneyGram, la filialele Băncii Comerciale Române (BCR), UniCredit Ţiriac Bank, OTP Bank, ProCredit Bank, Alpha Bank, Libra Bank, Volksbank, RIB, Smith&Smith, Carrefour, Speed Transfer şi Intesa Sanpaolo Bank.AGERPRES 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.