Video|Modificări privind circulația rutieră pe mai multe străzi din Sighet

Începând de astăzi sensul de circulație rutieră pe mai multe străzi din Sighetu Marmației s-a modificat. Reprezentanții societății Urbana au înlocuit indicatoarele rutiere, iar Poliția Locală le recomandă șoferilor să fie atenți la aceste schimbări.

Aceste modificări privind circulația rutieră pe mai multe străzi au fost stbilite în ședința Comisiei municipale de organizare a circulației din data de 6 decembrie 2018, însă doar din 5 februarie au fost implementate.

”În data de 6 decembrie a avut loc ultima ședință a Comisiei de circulație la nivel de municipiu în care s-au dezbătut mai multe solicitări din partea cetățenilor privind desfășurarea traficului rutier și s-au luat în discuție și câteva aspecte pentru îmbunătățirea și fluidizarea traficului la nivel de municipiu printre care menționez modificarea sensului de mers pe strada care face legătura dintre centrul municipiului și trece pe lângă  supermareket, pe lângă biserica ortodoxă, a fost sens unic, acum s-a inversat, s-a modificat sensul de mers, va fi cu ieșire spre centru”, a explicat directorul executiv al Poliției Locale Sighet, Horațiu Florin Cioban.

Și pe aleea de lângă Școala nr. 4 și blocurile B1, B9, de lângă sensul giratoriu din BIG s-a schimbat sensul de mers

”Mai încolo dacă mergem un pic, după sediul TV Sighet avem o altă străduță, după blocurile B1, B9, pe lângă garajele de la Școala nr. 4, pe care s-a modificat sensul de mers, acum pe această stradă intrăm de pe centru pe strada Gheorghe Șincai și sperăm să mai decongestionăm sensul giratoriu din BIG. O altă schimbare importantă ar fi primul sector de pe strada Plevnei, s-a transformat în sens unic zona de la Liceu spre centrul municipiului”, a adăugat directorul exevutiv al Poliției Locale Sighet.

Pe strada Lucian Blaga, pe porțiunea între intersecția Simion Bărnuțiu – Mărășești s-a stabilit restricție de viteză de 30 km/oră iar pe strada Ion Creangă s-a stabilit revenirea la circulație în ambele sensuri, dar și închiderea circulației autovehiculelor prin gangul dintre blocuri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.