Modalităţi de plată a facturilor SC VITAL SA

Modalităţi de plată a facturilor SC VITAL SA

SC VITAL SA informeaza  clientii sai despre  modalitati simple, rapide si comode de plata a facturilor, potrivite nevoilor tuturor abonatilor. In paralel cu folosirea ghiseelor proprii din cadrul casieriilor, SC VITAL SA isi diversifica modalitatile prin care incaseaza facturi prin externalizarea acestui serviciu catre bancile partenere.

SC VITAL a decis pastrarea casieriilor proprii, pentru a servi in continuare clientii din cartiere, obisnuiti cu aceasta modalitate de plata. Mai mult decat atat casieriile sunt dotate cu POS-uri, utilizatorii avand posibilitatea sa plateasca direct cu cardul. Pentru a tine pasul cu tehnologiile si a raspunde in acelasi timp unor nevoi de diversificare si modernizare, SC VITAL a incheiat  contracte cu cateva banci pentru plata facturilor.
Astfel, factura se poate achita la ghiseele bancilor: Transilvania, Romaneasca, Pireus Bank. Pentru a efectua plata, clinetii trebuie sa aiba asupra lor, obligatoriu factura. Este important de stiut ca nu se percep comisioane pentru acest serviciu. Plata prin banci se poate face de catre clientii societatii din toate localitatile in care operam.
In cazul efectuarii platii prin intermediul bancilor, clientii sunt rugati sa ia in considerare timpul necesar pentru confirmarea platii, care poate ajunge la 3-4 zile. In cazul in care sunteti restantieri la plata facturii, anuntati efectuarea platii prin banca la Biroul Financiar Preturi la numarul de telefon. 0262 215150,1,2 interior 230,  in caz contrar, SC VITAL SA isi rezerva dreptul debransarii de la serviciu pentru neplata.
Va reamintim in cele ce urmeaza unde sunt amplasate casieriile societatii si care este programul acestora de functionare. Mentionam de asemenea ca facturile SC VITAL indiferent de localitatea si adresa pe care au fost emise, pot fi platite la oricare dintre casieriile societatii.
Agentia Sighetu Marmatiei
Adresa: Piata Libertatii nr. 25
Program de incasare: Luni – vineri: 08.00-18.00

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.