Moartea lui Michael Jackson rămâne la fel de misterioasă

Moartea lui Michael Jackson rămâne la fel de misterioasă

Condiţiile obscure în care a murit Michael Jackson continuă să alimenteze şi după doi ani de la dispariţia sa teorii despre comploturi şi bătălii judiciare, dar şi o industrie care produce venituri de miliarde de dolari, relatează AFP.La comemorarea a doi ani de la moartea cântăreţului, fanii vor să-i aducă un omagiu aruncând din elicopter trandafiri roşii deasupra casei sale din Los Angeles.
În aceşti doi ani încă nu s-a rezolvat misterul morţii megastarului, care a provocat o vie emoţie în întreaga lume. Mai întâi, pentru că procesul medicului personal al starul a fost amânat de multe ori.
Medicul a recunoscut că i-a dat acest medicament, dar la cererea lui Michael, care îl folosea ca somnifer. Apărarea pretinde că poate aduce dovada că Michael şi-ar fi injectat o doză masivă din această substanţă profitând de faptul că medicul a ieşit din cameră. Unul dintre avocaţii medicului afirmă că datorii estimate la 500 de milioane de dolari l-ar fi determinat să se sinucidă.
Eroare medicală? Neglijenţă? Sinucidere? LaToya, sora cântăreţului, înclină spre varianta uciderii. Într-o carte publicată recent, ea afirmă că doctorul Murray ‘nu este decât un ţap ispăşitor’. ‘Multă lume este implicată în această moarte. Fratele meu mi-a vorbit despre asta’, a spus LaToya.
Oricare ar fi situaţia, de la moartea lui, starul nu a produs niciodată atâtea venituri. Prin vânzări de discuri, de DVD-uri şi alte produse, marca Jackson continuă să producă miliarde.
Administratorii testamentului, desemnaţi chiar de Michael Jackson, au ştiut să fructifice imperiul cântăreţului prin editarea, de exemplu, în decembrie, a albumului ‘Michael’, primul dintr-o lungă serie de lucrări postume reconstituite din înregistrări inedite.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.