Misiunile jandarmilor maramureșeni pentru acest sfârșit de săptămână

Întrucât se apropie sfârșitul de săptămână, jandarmii maramureșeni sunt pregătiți să asigure măsurile de ordine și siguranță publică specifice în această perioadă la evenimentele sportive și cultural-artistice care vor avea loc în județul nostru.

Pentru că jandarmii își doriesc ca cetăţenii să petreacă weekendul în liniște şi să se bucure de toate evenimentele, atât astăzi, cât și pe parcursul zilelor de vineri, sâmbătă și duminică, vor fi în mijlocul participanților atât la meciurile programate a se desfășura, cât și la manifestările religioase, astfel:

→Astăzi, începând cu ora 17:00, vor fi prezenți la meciul de handbal feminin dintre echipele ,,C.S. Minaur Baia Mare” și ,,C.S.M. București” care va avea loc la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare.

→Mâine, 29 septembrie îi veți întâlni la meciul de fotbal care se va disputa între echipele ,,C.S. Minaur Baia Mare” și ,,Minerul 1947 Ocna Dej”, pe stadionul ,,Viorel Mateianu” din Baia Mare, începând cu ora 17:00.

→Sâmbătă vor fi la datorie atât în Sighetul Marmației pentru a asigura ordinea publică pe stadionul „Solovan” unde se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele ,,C.S.M Sighetu Marmaţiei” și ,,A.C.S.C. Crişul Sântandrei”, începând cu ora 17:00, cât și în Baia Mare la meciul de handbal masculin dintre echipele ,,C.S. Minaur Baia Mare” și ,,C.S.M. Constanţa”, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare de la ora 18:00.

→Iar duminică, 01 octombrie , începând cu ora 6:00, îi veți putea vedea la evenimentul religios Hramul Mănăstirii Rohița ,,Acoperământul Maicii Domnului„ din localitatea Boiereni.

Jandarmii recomandă participanților la manifestările din spațiul public să respecte indicaţiile jandarmilor şi ale organizatorilor, să evite implicarea în conflicte de orice natură iar în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijin prin sistemul unic de urgenţă 112.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.