Misiunile jandarmilor maramureșeni în acest sfârșit de săptămână

Pentru a petrece un sfârșit de săptămână în siguranță, jandarmii maramureșeni vor fi prezenți în spațiul public, la evenimentele care se vor desfășura pe raza județului nostru.

Seria misiunilor de asigurare a liniștii și ordinii publice din acest sfârșit de săptămână începe cu ,,Festivalul de Jazz” care va avea loc în zilele de 28 și 29 iulie la Mogoșa și continuă cu”Festivalul Antic și Medieval Aeternum Maramorosiensis” de sâmbătă și duminică, de la Sighetu Marmației.

Totodată, pe tot parcursul weekendului, jandarmii vor fi alături de cetățeni și în orașul Vișeul de Sus la ,,Zilele Orașului”, dar și la”Zilele Comunei Câmpulung la Tisa” din aceeași localitate. Tot pe perioada acestui weekend, asigurăm măsurile de ordine publică și la Campionatul Mondial de Orientare cu Montain Bike ce se va desfășura pe raza localităților Satu Nou de Sus, Ardusat și Coruia.

Fie că alegeți să participați la concerte, festivaluri, evenimente cultural-artistice și sportive sau preferați să vă retrageți în natură, jandarmii maramureșeni vă recomandă să manifestați un comportament civic, moral și responsabil, atât în relație cu alți cetățeni, cât și cu mediul natural în care vă aflați. Iar în situația în care aveți nevoie de ajutor, solicitați sprijinul jandarmilor aflați în dispozitiv sau apelați numărul unic de urgențe 112.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.