Dan Ivan, USR: Evenimentul regional „Femei în politică” organizat la Baia Mare

Recent a fost organizat de USR Maramureș la Baia Mare, evenimentul regional „Femei în politică”.

Evenimentul a promovat valorile și viziunea femeilor în politică și a reunit membre USR din zona de nord-vest a României pentru a discuta provocările și oportunitățile din acest domeniu și despre modul în care acestea pot să se implice mai mult în politica locală și națională.

Evenimentul a avut un rol crucial în promovarea egalității între sexe în politică și a viziunii politice a femeilor. S-au discutat subiecte importante precum educația, sănătatea, domeniul social și multe altele care sunt centrale pentru societatea noastră.

Sunt ferm convins că implicarea femeilor în politică este fundamentală și sprijină noul val de femei puternice și implicate în forurile de decizie. Evenimentele de acest gen sunt extrem de importante în acest sens și mă angajez să ofer suportul necesar pentru dezvoltarea unor politici sociale și economice care să ducă la progresul societății noastre.

Salut eforturile organizatorilor și îi felicit pe toți cei care au participat la eveniment și care au contribuit la crearea unei prezențe tot mai mari de femei în politică. Evenimentul a fost un succes și este un exemplu de ceea ce se poate realiza când femeile se angajează și își aduc contribuția la schimbarea de care societatea noastră are atât de multă nevoie”, a declarat Dan Ivan, senator USR Maramureș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.