Misiuni ale I.S.U. Maramureș de transmitere ale măsurile de prevenție instituite de către autorități

În intervalul 23 – 26 noiembrie  personalul subunităților I.S.U. Maramureș a desfășurat 17 activități de informare preventivă a cetățenilor, cu privire la măsurile ce trebuie respectate pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19. Acestea au fost desfășurate de către subunitățile I.S.U. Maramureș, în 14 localități din județ.

În timpul acestor misiuni, au fost transmise, din nou, măsurile de prevenție instituite de către autorități:

– purtarea măștii astfel încât nasul și gura să fie acoperite;

– igienizarea frecventă a mâinilor după contactul cu mediul extern și evitarea ducerii mâinilor la nas, gură și ochi fără spălare/dezinfectare în prealabil;

– evitarea locurilor aglomerate și păstrarea distanței de minim 1,5 metri față de persoanele din jur.

De asemena, în ultimele 24 de ore, pompierii militari maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a două incendii. Primul, în localitatea Ieud, unde Garda de Intervenție Bogdan Vodă a lichidat incendiul izbucnit în dormitorul unei locuințe. Focul a distrus circa 4 metri pătrați de perete portant din lemn. Al doilea incendiu lichidat de către pompieri a fost cel din localitatea Buzești.  Militarii Gărzii de Intervenție Fărcașa, alături de militarii băimăreni și pompierii voluntari din Fărcașa, au lichidat un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. În urma incendiului a ars circa 50 % din anexă, dar și circa 60 metri pătrați de izolație din polistiren și aproximativ 20 metri pătrați de ștablon. Proprietara imobilului, în vârstă de 91 de ani, a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital de către echipajul S.M.U.R.D. Fărcașa. Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza unui cablu electric defect.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.