Mircea Man, chemat la DNA

Mircea Man, chemat la DNA

 Mircea Man, presedintele Consiliului Judetean Maramures a fost chemat astazi in fata magistratilor de la DNA Bihor pentru ora 12 00. Va reamintin ca in 2010, Mircea Man a mai fost chemat la DNA Bihor intr-un dosar in care a fost implicata firma oradeana Selina, cea care efectueaza lucrarile de reabilitare la drumul judetean Baia Sprie Barsana.

Citatia a fost trimisa de Directia Nationala Anticoruptie-Biroul Teritorial Bihor, prin Politia Municipiului Baia Mare, la adresa de domiciliu a presedintelui Consiliului Judetean Maramures, Mircea Man. Contactat telefonic in aceasta dimineata de catre redactia stiri presedintele tuturor maramuresenilor, a declarat ca habar  nu are daca inafara de el va mai fi prezent cineva la sediul DNA Bihor si ca nu stie pentru ce anume a fost chemat. Intrebat daca crede ca “invitatia” are legatura cu declaratiile sale anterioare facute in dosarul in care a fost implicata si firma Selina, Man a spus ca nu stie si nu va afla decat la fata locului.
Pentru a afla mai multedetalii despre intalnirea de la DNA, am incercat sa luam legatura in cursul dupamiezii cu presedintele Man,  insa acesta nu a mai raspuns la telefon.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.