Video|Minaur și-a prelungit înțelegerea cu Csepreghi și a semnat și cu un jucător din naționala Cehiei

Primii doi sportivi care vor face parte din echipa CS Minaur în sezonul 2019-2020 au fost prezentați ieri, într-o conferință de presă. Primul jucător care a ales să continue colaborarea cu CS Minaur a fost Alexandru Csepreghi, golgheterul Ligii Zimbrilor în acest sezon.  De asemenea, Minaur a mai transferat un jucător ceh de echipă națională.

De-a lungul carierei, Alexandru Csepreghi a reușit să obțină numeroase performanțe cum ar fi: 6 titluri de campion național obținute cu HCM Constanța în perioada 2009-2014, 4 Cupe ale României (2011-2014), 3 Supercupe (2008, 2011, 2013), vicecampion cu HCM Constanța în 2008 și locul III cu HC Minaur Baia Mare în anul 2005.

Alături de Alexandru Csepreghi, în noul sezon va evolua în culorile Minaurului și Cip Tomas, handbalist ceh în vârstă de 30 de ani care în prezent evoluează pe postul de extremă dreaptă la echipa Tatran Presov alături de care a participat de-a lungul anilor la două dintre cele mai importante competiții de handbal masculin, respectiv EHF Champions League și EHF Cup. Cip Tomas este de asemenea membru al naționalei Cehiei.

Sursa: minaur.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.