VIDEO | Minaur, învinsă de Dunărea Călărași într-un meci în care a condus și cu cinci goluri

Echipa masculină a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare a suferit o înfrângere în cadrul celei de-a XV-a etape a Ligii Zimbrilor. Formația băimăreană a pierdut în fața celor de la Dunărea Călărași, scor 31-32. Chiar dacă băieții antrenați de Raul Fotonea și Alexandru Sabou au avut un început de meci excelent, în repriza a doua aceștia au cedat, astfel căvictoria i-a aparținut echipei situate pe locul III în clasamentul provizoriu al Ligii Zimbrilor.

Raul Fotonea și Alexandru Sabou au aliniat la start o echipă din care au lipsit Albert Cristescu, Tudor Marta, Aliaksandr Markelau, Sergiu Makaria. Nici Georgel Haiduc nu a intrat în teren, astfel că rolul de extremă a fost asumat de Daniel Mureșan. În pofida numărului mare de jucători accidentați, Minaur a intrat în teren motivată, hotărâtă să câștige împotriva echipei AHC Dunărea Călărași și în Liga Zimbrilor, așa cum a făcut-o în Cupa României. Debutul de partidă le-a aparținut băimărenilor, care pe parcursul primei reprize, în minutul 18 și 22, au condus și cu cinci goluri. La pauză se intră la vestiare cu un avans de patru goluri, scor 17-13.

În repriza a doua, Dunărea Călărași găsește soluții pentru a ține piept celor mai importanți marcatori ai băimărenilor, Călin Căbuț și Alexandru Csepreghi. Echipa lui Raul Fotonea și Alexandru Sabou cedează din nou conducerea ostilităților cu trei minute înainte de finalul partidei, când AHC Dunărea Călărași marchează de la 7 metri prin Gabriel Bujor. Cu un minut înainte de finalul partidei, Minaur Baia Mare poate egala din nou, dar Andrei Popescu ratează aruncarea de la 7 metri. AHC Dunărea Călărași ratează și ea, iar pe finalul partidei Minaur Baia Mare nu mai poate marca, chiar dacă Alexandru Csepreghi pornește lansat către jumătatea de teren apărată de călărășeni.

În etapa următoare, Minaur Baia Mare va juca pe terenul celor de la CSA Steaua București, partida fiind programată să se desfășoare sâmbătă, 2 februarie, cu începere de la ora 17:30.

Sursa: minaur.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.