Iresponsabili pe șosele: prinși la volan fără să aibă permis

Trei maramureșeni care conduceau fără permis au prins ieri polițiștii. Unul dintre aceștia a și făcut un accident, soldat, din fericire, doar cu pagube materiale.

Cei trei care au urcat la volan fără să aibă permis sunt un tânăr de 20 de ani din Borşa şi doi băimăreni de 43 şi 50 de ani. Cel de 43 de ani a produs un accident de circulaţie cu pagube materiale, după ce a pătruns într-o intersecţie din Baia Mare fără a respecta semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea”.

Poliţiştii maramureşeni desfăşoară zilnic activităţi în vederea identificării celor care pun în pericol siguranţa pe drumurile publice. În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri din Târgu Lăpuş, Vişeu de Sus şi cei din cadrul Postului de Poliţie Ocna Şugatag au oprit pentru verificări 80 de autoturisme. Pentru neregulile pe care le-au constatat poliţiştii au aplicat 33 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor a fost de aproape 10.000 de lei. Totodată, poliţiştii au retras şase certificate de înmatriculare şi au reţinut cinci permise de conducere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.