VIDEO | Mii de pachete cu țigări de contrabandă ticsite în peretele dublu al unei autoutilitare

Aproape 14.000 de pachete cu țigări ucrainene au confiscat ieri lucrătorii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmației. Valoarea mărfii de contrabandă se ridică la peste 158.000 de lei.

Un echipaj mobil din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus a oprit miercuri în trafic, pentru control, în Rozavlea, o autoutilitară. Aceasta era condusă de un maramureșean de 44 de ani. La controlul efectuat asupra autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit un perete dublu amenajat în cabină, în care erau ascunse țigări – 5.670 de pachete. În cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Autoutilitara în valoare de 14.000 lei folosită la transportul țigărilor a fost indisponibilizată la sediul sectorului de frontieră până la finalizarea anchetei.

Și angajații Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, precum și lucrători din cadrul sectoarelor Brodina și Vicovu de Sus au descoperit mai multe colete cu aproape 8.000 de pachete cu țigări ucrainene. Acestea au fost confiscate, iar în cauză polițiștii de frontieră continuă cercetările.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.