VIDEO :”Merităm ce ni se-ntâmplă, asta-i plata cu dobândă”. spune sighteanul Găvrilă Dunca, într-un clip proaspăt lansat pe rețelele de socializare

”Merităm ce ni se-ntâmplă, asta-i plata cu dobândă”. spune sighteanul Găvrilă Dunca într-un clip proaspăt lansat pe rețelele de socializare. Versurile, muzica și clipul au fost realizate tocmai de 1 aprilie, în curtea sa. După ce și-a savurat cafeaua de dimineață, Găvrilă a pus pe hărtie versurile și a filmat singur un videoclip cu intenția de a transmite un mesaj optimist, în aceste vremuri de grea încercare.

Nu se consideră un artist, ci mai degrabă îi place să creadă că e ”prietenul omului”. Găvrilă s-a născut însă cu acest har, cântă și compune. Cea mai recentă piesă a transpus-o în câteva ore într-un videoclip filmat ad hoc, în curtea casei sale. Versurile sunt despre perioada grea prin care trecem, spuse într-un ton optimist.

”În 1 aprilie, dimineața la cafea, s-a întâmplat totul, versuri, filmat, totul l-am făcut în vreo două ore. Peste vreo două zile, dacă reușesc, mai postez o filmare. Și asta o să fac cât o mai ține carantina asta. Eu tot ce transmit e de bine, nimic de rău”, spune Găvrila Dunca.

Găvrilă spune că e o perioadă bună pentru el pentru a scrie și a compune. Promite să revină în câteva zile cu o nouă lansare pe rețelele de socializare.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.