Medalii şi cupe pentru micii şahişti sigheteni întorşi acasă de la Campionatul Naţional de Şah de la Iaşi

Medalii şi cupe pentru micii şahişti sigheteni întorşi acasă de la Campionatul Naţional de Şah de la Iaşi

 In perioada 24-31 iulie 2011, a avut loc la Iasi Campionatul National de Sah.  La evenimentul sportiv de talie nationala, nu puteau sa nu se prezinte si talentatii nostri sahisti. Pentru a-si face cunoscute performantele, micii sahisti au trecut astazi sa-i salute pe edilii Sighetului.
 Costiuc Ioan, antrenorul Clubului de Sah “SigMar” ne-a declarat ca este foarte mandru de performantele inregistrate de elevii sai si de faptul ca de la aceasta importanta competitie,  de talie nationala, s-au intors acasa cu multe cupe si medalii. Sahistii sigheteni au  participat la categoriile de varsta 8 si 10 ani.   La categoria de varsta 8 ani, la sah clasic, sighetenii au  cucerit bronzul prin echipa formata din elevii Andrei Catalin Mintau, Orga Felix Cosmin, Marina Fit Andrei. Medalia de argint, la sah rapid tot prin jucatorii Andrei Catalin Mintau, Orga Felix Cosmin, Marina Fit Andrei.  La categoria 10 ani premiile  castigate nu au fost deloc de neglijat.

 Antrenorul Ioan Costiuc ne-a declarat ca  performantele li se datoreaza copiilor care muncesc foarte mult si, mai presus de asta, pun atata suflet in munca pe care o fac. Primaria Muncipiului si Consiliul Local Sighet au venit in sprijinul sahistilor si le-au asigurat acestora deplasarea la Iasi.  Talentatii sahisti se pregatesc acum  pentru competitia „ Open Arad” , competitie ce va avea loc in acest sfarsit de saptamana.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.