Cadavrul găsit pe malul râului Tisa a fost identificat

Cadavrul găsit pe malul râului Tisa a fost identificat

Cadavrul gasit vineri, 29 iulie, pe malul raului Tisa, la doar cativa metri de Podul Istoric ce leaga Romania de Ucraina, respectiv Sighet-Solotvino a fost identificat de catre oamenii legii.  Este vorba despre o femeie din Ucraina, in varsta de 55 de ani.
Agenţii Biroului de Investigatii Criminale a Politiei Sighet au fost anunţaţi vineri 29 iulie in jurul orei 9:00 de catre un cetatean,  ca pe malul raului Tisa se afla cadavrul unei persoane de sex feminin. Poliţiştii care s-au deplasat la locul macabrei descoperiri au luat amprente si au transmis semnalmentele femeii si organelor politienesti din Ucraina. A fost anuntat deasemenea si Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Maramures, intrucat corpul neinsufletit a fost  gasit  pe malul raului Tisa, la doar cativa metri de Podul Istoric ce leaga Romania de Ucraina. In urma verificarilor facute s-a ajuns la identificarea cadavrului, in persoana unei femei din Ucraina in varsta de 55 de ani.
Desi nu au fost gasite urme de violenta asupra femeii, politistii continua cercetarile pentru a descoperi cu exactitate circumstantele in care femeia si-a pierdut viata.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.