VIDEO | Meci facil pentru CS Minaur contra celor de la Olimpia Satu Mare

Ultima etapă a turului Ligii 3, seria 10, s-a desfășurat sâmbătă după-amiază, etapă în care CS Minaur Baia Mare a primit vizita rivalei CSM Satu Mare. Meciul s-a dovedit a fi unul facil pentru CS Minaur Baia Mare în disputa cu CSM Satu Mare, încheiată cu victoria formației antrenate de Dorin Toma, scor 4-0.

S-a încheiat și ultimul meci din turul campionatului Ligii a III-a, seria a 10-a. meci disputat acasă cu CSM Satu Mare.

Un joc care a fost la discreția noastră, un joc pe care l-am controlat foarte bine și un joc de care mi-a fost puțin frică, deoarece venea după patru jocuri foarte grele. Această diferență de scor a făcut-o și faptul că Olimpia Satu Mare a fost în carantină, fiind primul lor joc după 14 zile de carantină”, menționează Dorin Toma, antrenor CS Minaur Baia Mare.

Izolarea pentru o perioadă a echipei băimărene, nu a lăsat urme asupra pregătirii fizice a jucătorilor, spune Dorin Toma.

Ne-am mișcat destul de bine în teren,  ne-am întors din carantină și am câștogat la Bistrița, cu doar 10 jucători în teren, un meci foarte greu. Ne aștepat la o cădere fizică a echipei, dar am încheiat acest maraton de cinci jocuri în paisprezece zile, cu o victorie, și am făcut un joc bun”, spune Dorin Toma.

Sâmbătă este programată prima etapă din retur împotriva celor de la Șomcuta Mare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.