Meci acasă pentru CS Minaur

A fost o primă perioadă de pauză în Liga Florilor, iar acum vin două jocuri legate în patru zile, pentru ca, mai apoi, să fie o altă pauză până pe 16 octombrie.

Va fi însă reunirea lotului național, acolo unde sunt convocate trei fete de la Minaur: Cristina Laslo, Anca Polocoșer și Oana Borș. Până atunci însă, miercuri, de la ora 17.00, în polivalenta băimăreană are loc meciul dintre Minaur și Dacia Mioveni, din etapa a patra. Conform noilor reglementări, pot participa la acest meci 665 de spectatori, adică 30% din capacitatea sălii. Condițiile de la meciurile precedente au rămas aceleași:

  • carte de identitate
  • dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete (valabilă și în format electronic);
  • sau rezultat negativ RT-PCR, nu mai vechi de 72 ore;
  • sau rezultat negativ Test Rapid Antigen, nu mai vechi de 48 ore;
  • sau dovada trecerii prin boală (infectare SARS-CoV-2), pentru persoane aflate în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi, ulterioară confirmării infectării.

Spectatorii sunt rugați să meargă din timp pentru a evita aglomerarea. Biletele pot fi achiziționate de pe platforma iabilet.ro.

Sursă info și foto: csminaur.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.