Măsuri pentru asigurarea bunei funcționări a drumurilor publice din Maramureș în iarna 2021-2022
Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș împreună cu subprefecții județului Maramureș, Rudolf Stauder și Enikő-Erzsébet Krizsanovszki, au avut astăzi o întâlnire de lucru cu reprezentanți ai primăriilor Baia Mare și Sighetu Marmației, precum și cu reprezentanți ai Poliției rutiere, ai drumurilor naționale și județene pentru a discuta despre întreținerea și deszăpezirea drumurilor din Maramureș, în sezonul de iarnă 2021-2022.
S-au asigurat că atât Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), cât și societatea responsabilă de întreținerea drumurilor județene din Maramureș sunt pregătite pentru acest sezon și au încheiate contractele pentru aprovizionarea cu sare, clorură și nisip, precum și utilajele necesare pentru intervenție.
”Luăm cele mai bune măsuri pentru a interveni cu succes încă de la prima ninsoare, pentru a oferi participanților la trafic condiții bune de circulație și, totodată, pentru a preveni evenimentele neplăcute cauzate de îngheț și de căderile masive de zăpadă. Siguranța cetățenilor în trafic e esențială și ne pregătim din timp cu măsuri eficiente”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.