39 de acțiuni ale ISU într-o săptămână

În perioada 18 – 25 octombrie,  personalul subunităților ISU Maramureș a efectuat 39 de acțiuni, din care 23 de intervenții, 13 recunoașteri, iar în 3 situații nu a mai fost nevoie de intervenție.

Din totalul intervențiilor, 9 au fost la localizarea și lichidarea incendiilor, 11 la alte situații de urgență, două la alte intervenții, iar una pentru asistența persoanelor. Dintre incendii, patru au izbucnit în gospodăriile populației. Două incendii s-au declanșat din cauza coșurilor de fum necurățate sau defecte, unul din cauza instalațiilor electrice defecte, iar un altul din cauza mijloacelor de încălzire improvizate.

În perioada analizată, specialiștii inspecției de prevenire au efectuat 18 controale în unități de învățământ. Personalul inspecției de prevenire a participat la trei acțiuni comune cu reprezentanți ai IPJ, ai Jandarmeriei, ai ITPF Sighet și ai Prefecturii pe linia respectării prevederilor Legii 55/2020, privind combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. În urma neregulilor constatate s-au dat 141 de sancțiuni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.