Maramureșenii se pot vaccina fără programare la centrul drive-thru amenajat în parcarea Value Centre din Baia Mare

Instituția Prefectului Maramureș, Consiliul Județean Maramureș, Primăria Baia Mare, Direcția de Sănătate Publică Maramureș, Baia Mare Value Centre, Nord 6 Riders, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” Maramureș, Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” Maramureș, Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș și Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Maramureș organizează campania de vaccinare fără programare, de tip drive-thru.

Centrul de vaccinare va fi operațional începând de mâine, iar maramureșenii se pot vaccina direct din mașină, doar cu actul de identitate. Vaccinul folosit va fi cel produs de compania Pfizer-BioNTech.

Campania se va desfășura în zilele de sâmbătă și duminică, respectiv 15-16 mai, în intervalul orar 12:00-20:00.

Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș, a vorbit despre importanța vaccinării: “Vă invit să veniți în număr cât mai mare pentru a vă vaccina. Este singura soluție care ne va aduce la normalitatea de dinaintea pandemiei și ne va proteja sănătatea noastră și a celor dragi din jurul nostru.”

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.