Maramureşeanca Diana Marc în voleiul italian

Maramureşeanca Diana Marc în voleiul italian

Diana Marc va evolua în sezonul urmator pentru echipa din liga a doua italiană, Verona Antares Volley. Născută în Baia Mare pe 17 august 1979, Diana Marc este văzută drept una dintre cele mai bune jucătoare care au evoluat pe postul de secund în ultimii ani în divizia a doua italiană.

În România, Diana a evoluat patru sezoane pentru Rapid Bucureşti, iar în 2000 a părăsit voleiul românesc pentru cel din Italia. În cei 11 ani de când se află pe peninsulă, românca a evoluat pentru Soliera Modena (A 2), Volley Modena (A1), Altamura (A 2), Nocera Umbra (A2), Piacenza (A2), Monte Schiavo Jesi (A1), Original Marines Milano (A2) si Crema Volley (B1 şi A 2).
“Cunosc echipa doar din postură de adversară. Am acceptat să fac parte din ea pentru că mi-a plăcut proiectul în ceea ce priveşte echipa, dar şi rolul pe care el îl voi avea în cadrul ei. Cred că putem dezvolta un grup frumos, unit, ceea ce cu siguranţă este mai important decât valoarea individuală a fiecăreia. Sunt optimistă, cred într-un sezon pozitiv, atât din partea echipei cât şi a mea personală” a declarat Diana Marc pentru site-ul oficial al clubului italian.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.