VIDEO | Maramureșean în stare gravă în urma unui accident de muncă

Un grav accident de muncă a avut loc ieri în Maramureș. Poliția orașului Baia Sprie a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că a avut loc un accident de muncă la o societate comercială situată pe strada Forestierilor.  Echipa operativă deplasată la fața locului a constatat că un bărbat de 40 de ani a fost grav rănit după ce a avut loc o explozie a unui cuptor de topire și turnare a pieselor metalice.

Bărbatul rănit a fost transportat de urgență la spital, pentru îngrijiri medicale. Bărbatul  în vârstă de 41 de ani a suferit în urma accidentului arsuri pe 55% din suprafața corpului, în special arsuri ale căilor respiratorii și se află internat pe Secția Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr.Constantin Opriş” Baia Mare cu arsuri de gradul 2, 3 și 4.  Pacientul este stabil și transferabil catre AKH Viena, unde va fi transportat cu avionul, costuri care vor fi achitate de familie.

Potrivit Inpsectoratului de Poliție al Județului Maramureș a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.