Maramureş: Temperaturi minime între -6 şi -10 grade Celsius

Maramureş: Temperaturi minime între -6 şi -10 grade Celsius

În cursul nopţii de ieri, termometrele au arătat -8 grade Celsius la  Târgu Lăpuş şi Borşa; -7 grade Celsius la Petrova; -6 grade la Cavnic  -5 grade Celsius în Baia Mare  la Săpânţa şi  Fereşti; -4 grade Celsius la Sighetu Marmaţiei; -3 grade Celsius la Ocna Şugatag; -2 grade Celsius la Dragomireşti; – 1 grad Celsius la Iezer.

Meteorlogii au prognozat o vreme rece şi pentru astăzi în Maramureş, mai ales noaptea şi dimineaţa.Cerul va fi variabil, iar la munte va ninge slab.Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 3 grade Celsius, iar cele minime între -6 şi -10 grade Celsius. Pe arii restrânse se va semnala ceaţă, care va fi asociată cu depunere de chiciură.

HIDRO: În ultimele 24 de ore, nivelurile şi cursurile de apă din judeţ au fost uşor variabile, influenţate de fenomenele de iarnă instalate. Este formată gheaţă la mal pe râurile Tisa şi Cavnic, la ambele maluri pe râurile Vişeu, Vaser, Ruscova, Mara, Lăpuş, Sălaj. Pe râul Iza există un pod de gheaţă cu ochiuri, iar pe râul Firiza a fost semnalat fenomenul de gheaţă la fund.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.