Maramures: Soferii din cadrul I.S.U. Maramures, verificati cu alcooltestul

Maramures: Soferii din cadrul I.S.U. Maramures, verificati cu alcooltestul

In primele sase luni ale anului in curs, doi subofiteri din cadru I.S.U. Maramures au fost depistati conducand autoturisme sub influenta bauturilor alcoolice. De mentionat este faptul ca acestia se aflau in timpul liber. Ca urmare, s-au luat masuri iar in scurt timp, cei doi au trecuti in rezerva. Urmare a aceleiasi politici de toleranta zero fata de conducerea sub influenta alcoolului, in subunitatile I.S.U. Maramures se vor desfasura controale inopinate impreuna cu lucratorii Serviciului Politiei Rutiere. 

Un astfel de control a avut loc in cursul diminetii de vineri, 17.06.2011, intr-o actiune comuna ce se inscrie in cadrul bunei colaborari intru I.S.U. Maramures si Serviciul Politiei Rutiere. La sediul Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a desfasurat o testare inopinata a conducatorilor auto, ca parte a politicii de toleranta zero fata de conducerea autovehiculelor sub influenta alcoolului.

Atat conducatorii autospecialelor cat si cei ai ambulantelor S.M.U.R.D. au fost verificati, dupa intrarea in tura, cu alcooltestul, de catre o echipa de lucratori de la Serviciul Politiei Rutiere, condusa de cms. sef Nicolae Barsoan.

La final, pentru toate cadrele testate, rezultatul a fost negativ, ceea ce denota seriozitatea de care da dovada personalul I.S.U. Maramures, in ceea ce priveste indeplinirea atributiunilor de serviciu, cu respectarea legii si a regulamentelor militare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.