Maramureş: Sfârşit de săptămână cu evenimente

Maramureş: Sfârşit de săptămână cu evenimente
Consum de alcool în locuri publice
Sâmbătă 9 iulie a.c., în jurul orei 03:00, jandarmul din cadrul unei patrule mixte de menţinere a ordinii şi siguranţei publice de pe raza municipiului Baia Mare l-a sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 300 lei, pe Marcel V. de 22 ani, din Baia Mare. Acesta se afla pe strada V. Alecsandri în dreptul imobilului cu nr. 91, unde consuma băuturi alcoolice şi tulbura liniştea publică prin strigăte şi urlete.
A refuzat să părăsească barul
Vineri 08.07.2011, în jurul orei 22:00, în urma unui apel telefonic primit la dispeceratul Jandarmeriei  Maramureş, grupa operativă de intervenţie din localitatea Baia Mare, s-a deplasat la un bar situat pe B-dul Republicii, unde se reclama un scandal. La faţa locului a fost identificat Cosmin N. de 48 ani, din Baia Mare, care a refuzat să părăsească localul la cererea îndreptăţită a proprietarului, fiind sancţionat contravenţional cu amendă în sumă de 300 lei.
Sancţionat pentru tulburarea ordinii publice
Sâmbătă 09.07.2011, în jurul orei 12:30, în urma unui apel telefonic primit prin „112” la dispeceratul IJJ Maramureş, grupa operativă de jandarmerie s-a deplasat pe strada Aleea Nouă, din Baia Mare, unde o persoană tulbura liniştea publică a locatarilor şi a trecătorilor, prin strigăte şi ţipete. A fost identificat Radu C. de 40 ani, din Bozânta Mică, care a fost sancţionat cu amendă contravenţională în cuantum de 200 lei.
Injurii şi ameninţări
Duminică 10.07.2011, în jurul orei 20:30, grupa operativă de jandarmerie a fost sesizată prin „112”, să se deplaseze pe strada Forestierului, din Baia Mare, unde avea loc un scandal. La faţa locului a fost identificat Marin M. de 44 ani, din Baia Mare, care i-a adresat injurii, expresii jignitoare şi ameninţări cu acte de violenţă soţiei sale, faptă pentru care a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei.
Scandalagii la Zilele Comunei Cicârlău…
Jandarmii care au participat la sfârşitul săptămânii trecute la asigurarea măsurilor de ordine publică pe timpul desfăşurării sărbătorii zilelor comunei Cicârlău, au sancţionat mai multe persoane care au provocat sau participat la scandal, astfel:
Duminică în jurul orei 13.30 şi 15:30 au fost sancţionaţi cu avertisment scris Gheorghe R., de 43 ani şi Dorel R. de 48 ani, ambii din Cicârlău, care au provocat scandal în faţa Căminului Cultural din localitate;
În jurul orei 00:00, a fost surprins în faţa Primăriei din localitate, Bogdan D. de 19 ani, din Cicârlău, care l-a bruscat pe Gavril N., faptă pentru care a fost sancţionat cu avertisment scris.
…dar şi la Seini
Duminică 10 iulie a.c., în jurul orei 02:30, Attila N. de 26 ani, din Seini, a provocat scandal în Piaţa Unirii, din centrul localităţii, faptă pentru care a fost sancţionat de către jandarmi cu avertisment scris.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.