Maramureş: Scandalurile "au dat de furcă" jandarmilor maramureşeni, la sfârşitul săptămânii trecute

Maramureş: Scandalurile "au dat de furcă" jandarmilor maramureşeni, la sfârşitul săptămânii trecute

Scandalurile "au dat de furcă" jandarmilor maramureşeni, la sfârşitul săptămânii trecute. Aceştia au aplicat zeci de amenzi contravenţionale persoanelor puse pe scandal şi celor care au încălcat normele de acces.

ŞOMCUTA MARE:  Duminică, 12 august, în jurul orei 03:30, Jandarmeria Maramureş a fost sesizată telefonic despre izbucnirea unui conflict în localitatea  Şomcuta Mare.
La faţa locului a fost direcţionată o patrulă de ordine şi siguranţă publică ce a identificat o persoană de sex masculin care, pe fondul unui conflict în familie, i-a adus injurii mamei acestuia. Pentru fapta sa, Cristian T. de 34 ani din Şomcuta Mare a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei.

SIGHETU MARMAŢIEI: O patrulă de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Sighetu Marmaţiei a identificat vineri, 10 august, o persoană ce adresa injurii faţă de soţia sa. Jandarmul aflat în serviciul de patrulare pe strada Lazul Baciului din municipiul Sighetu Marmaţiei, a surprins o persoană de sex masculine care, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, , i-a adresat fostei sale soţii expresii şi cuvinte jignitoare şi a tulburat ordinea şi liniştea publică prin strigăte spre indignarea trecătorilor. Persoana în cauză, Francisc T., de 47 ani, din Sighetu Marmaţiei a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei.

Sâmbătă, 11 august, în jurul orei 14.00, o patrulă de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Sighetu Marmaţiei, a aplanat pe strada Independenţei din localitate un conflict izbucnit pe fondul consumului de alcool. Jandarmul din cadrul patrulei mixte l-a identificat pe Vasile T., de 42 ani, din Sighetu Marmaţiei care, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a adresat concubinei sale, Viorica C., expresii şi cuvinte jignitoare. Persoana în cauză  a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 500 lei .

BAIA MARE: O patrulă independentă de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Baia Mare, a surprins două perosoane ce au pătruns în incinta unei societăţi încălcţnd normele de acces prevăzute. Vineri, 10 august, în jurul orei 11:30, Jandarmeria Maramureş a fost sesizată despre faptul că în incinta unei societăţi de pe strada Mihai Eminescu au pătruns două personae, încălcând normele legale de acces, pe motivul că au dorit să caute fier vechi. După ce le-a fost stabilită identitatea, Gheorghe R. de 31 de ani din Lăpuşel şi Leontina B. de 22 de ani, din Baia Mare, au fost sancţionaţi cu amenzi contravenţionale în sumă de 1000 de lei.

În data de 11 august, în jurul orei 22.00, o patrulă de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Baia Mare s-a deplasat pe strada Oituz din municipiu unde s-a reclamat faptul că o persoană de sex masculin tulbură ordinea publică ascultând muzică la nivel de intensitate foarte mare. Jandarmii ajunşi la faţa locului l-au identificat pe Constantin S. de 36 ani, din Sighetu Marmaţiei  care a fost sancţionat cu amendă contravenţională valoare de 200 lei.

O patrulă de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Baia Mare a identificat în data de 11 august, în jurul orei 23:00  pe B-dul Traian din municipiu o persoană de sex masculin ce consuma băuturi alcoolice în locuri publice. M. L. de 17 ani, din Baia Mare, a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 100 lei.

BORŞA: Jandarmeria Maramureş a efectuat la sfârşitul săptămânii,  o acţiune pentru combaterea consumului de alcool în locuri publice. Sâmbătă, 11 august, jandarmii din cadrul unei patrule de ordine şi siguranţă publică  au surprins pe strada  Decebal din localitatea Borşa, două persoane de sex masculin ce consumau  băuturi alcoolice  în loc public, nefiind un loc amenajat în acest scop. Pentru fapta lor, Gheorghe G. de 37 ani din localitate şi Marian T. de 29 de ani din Botoşani, au fost sancţionat cu amenzi contravenţionale în valoare de 200 lei.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.