Maramures: Rezultate dezastruoase la examenul de bacalaureat 2011. Promovabilitate 0% la Grupul Scolar Viseu de Sus

Maramures: Rezultate dezastruoase la examenul de bacalaureat 2011. Promovabilitate 0% la Grupul Scolar Viseu de Sus

Dramatic. Rezultatele examenului de bacalaureat din acest an sunt dezastruoase. Primele rezultate afisate in cursul amiezii de astazi au aratat medii neasteptat de mici fata de sesiunile anterioare ale examenului de maturitate.

In judetul Maramures s-a inregistrat o promovabilitate de 46,41%. De altfel, niciun elev de la Grupul Scolar Viseu de Sus nu a promovat examenul. Reprezentantii Inspectoratelor Scolare din intreaga tara sustin ca mediile din acest an ale bacalaureatului sunt cele mai mici din istoria acestui examen. Anul trecut, in judetul Maramures, procentul de promovabilitate a fost de 73%.

Cel mai mare procent de promovabilitate al examenului de bacalaureat s-a inregistrat la Colegiul National "Dragos Voda" din Sighetu Marmatiei.

Alte licee cu procent mare de promovabilitate: Colegiul National "Gheorghe Sincai" 97.7%; Colegiul National "Vasile Lucaciu" 95,6%

Grupuri Scolare cu procent redus de promovabilitate: Grup Scolar "Alexandru Filipascu" Petrova 3,3%; Grup Scolar "Octavian Goga" Rozavlea 3,5%

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.