Maramures: Presupusii autori ai jafului de pe Gutai raman in arest. Urmatorul termen de judecata: 13 iulie

Maramures: Presupusii autori ai jafului de pe Gutai raman in arest. Urmatorul termen de judecata: 13 iulie

Laddo Massimo si Ursut Ioan, presupusii autori ai jafului de pe Gutai au fost adusi astazi, din nou, in fata instantei de judecata.

In cadrul sedintei, procurorul de caz a cerut completarea raportului de expertiza ADN pentru a fi luate in calcul si alte obiecte de imbracaminte pentru prelevarea de probe, cum ar fi o sapca de culoare kaki care nu s-ar fi aflat printre obiectele de pe care s-au prelevat probele initiale. Avocatii apararii au cerut eliberarea celor doi suspecti insa instanta de judecata a respins cerere lor. Laddo Massimo si Ursut Ioan raman in continuare in arest preventiv. Urmatorul termen de judecata este 13 iulie.

Va reamintim ca jaful de la Gutai a avut loc in urma cu doi ani, la data de 15 septembrie cand o masina de transport valori a fost urmarita si atacata de mai multi indivizi mascati. Prejudiciul anuntat este de aproximativ un milion de euro. Cei doi suspecti au fost prinsi in momentul in care se pregateau sa dea un nou atac, culmea, tot asupra unei masini a firmei careia i-au adus prejudicii in urma jafului de pe Gutai. Cei doi sunt acuzati de lipsire de libertate, talharie, uzurpare de calitati oficiale si nerespectare a regimului armelor si munitiilor.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.