Inspectorul general Mariana Pop a descins într-o inspecţie fulger la Centrele de Evaluare a examenului de Bacalaureat din Sighet

Inspectorul general Mariana Pop a descins într-o inspecţie fulger la Centrele de Evaluare a examenului de Bacalaureat din Sighet

Centrele stabilite de Comisia Judeţeană de Bacalaureat in Sighetul Marmtiei au fost vizitate astazi de  catre presedintele comisiei judetene, Inspectorul General al Inspectoratului Judetean Maramures, Mariana Pop. Aceasta a dorit sa se asigure ca toate institutiile de invatamant din Sighet sunt pregatite pentru ca examenele de bacalaureat sa se desfasoare in conditii normale.
La nivelul municipiului Sighet centrele de examinare sunt gazduite de Colegiul Naţional "Dragoş Vodă", Liceul "Regele Ferdinand", Grupul Şcolar pentru Industrie Mică şi Servicii, Sighetu Marmaţiei si Şcoala "George Coşbuc", Sighetu Marmaţiei. Pentru a se asigura ca toate cele 4 centre sunt pregatite conform planului stabilit, presedintele comisiei de evaluare, Inspectorul General din cadrul ISJ Maramures, Mariana Pop, a vizitat in cursul zilei de azi institutiile sighetene. In urma evaluarilor efectuate, verdictul doamnei inspector a fost pozitiv.
Potrivit Inspectoratului Scolar Judetean, la probele de bac s-au inscris 5.363 de absolventi. Potrivit calendarului, rezultatele la bacalaureatul 2011 sesiunea de vara vor fi afisate pe data de 3 iulie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.