VIDEO | MARAMUREȘ: Percheziții la un grup infracțional specializat în contrabandă cu țigarete

Peste 150.000 de țigarete de contrabandă au fost indisponibilizate, în urma a 15 percheziții domiciliare și patru percheziții auto, efectuate în trei județe, de polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Maramureș.

Miercuri, 31 martie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. –Maramureș, au desfășurat o acțiune pentru combaterea contrabandei cu țigarete, de proveniență Ucraina.

”Au fost puse în executare 15 mandate de percheziții domiciliare și patru percheziții auto, în județele Maramureș, Satu Mare și Sălaj, în urma cărora au ridicat, în vederea cercetărilor, 7.963 de pachete de țigarete, în valoare de 95.556 de lei și două telefoane mobile. Grupul infracțional organizat vizat ar fi fost constituit nouă membri, bănuiți de contrabandă. Până în momentul acțiunii, au fost ridicate, pe parcursul cercetărilor, 285.400 de țigarete de proveniență extracomunitară, de diferite mărci, în valoare de peste 153.000 de lei, mai multe bunuri și 34.900 de lei”, se arată în comunicatul emis de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș.

Cercetările sunt continuate cu privire la săvârşirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și contrabandă.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.