MARAMUREȘ: Percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigări

Ieri polițiștii din Maramureș au efectuat 13 percheziții, în cadrul a două dosare penale de contrabandă cu țigarete. Au fost ridicate peste 115.000 de țigarete și un autoturism. 

În  26 ianuarie polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Maramureș au efectuat 13 percheziții domiciliare, în județul Maramureș, în două dosare penale, în care sunt efectuate cercetări pentru contrabandă cu țigarete. Pe parcursul activităților de documentare, investigare și cercetare penală efectuate până în prezent, au fost depistate și ridicate 115.200 de țigarete, produse accizabile care trebuiau plasate sub un regim vamal, provenite din contrabandă, în valoare totală de aproximativ 69.120 de lei.  Totodată a fost indisponibilizat un autoturism folosit la săvârșirea infracțiunilor, în valoare de aproximativ 25.000 de lei.

La activități, au participat polițiști ai Poliției municipiului Sighet Marmației, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Maramureș, echipaje mixte ale Grupei Canine și tehnicienii Serviciului Criminalistic. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Cercetările continuă în cauză, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației și a Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomirești, pentru investigarea activității infracționale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.