Maramures: Doua proiecte importante pentru Maramures, prezentate la Forumul Comunicatorilor Regio de la Neptun

Maramures: Doua proiecte importante pentru Maramures, prezentate la Forumul Comunicatorilor Regio de la Neptun

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional a organizat la inceputul saptamanii trecute, in Statiunea Neptun (Constanta), Forumul Comunicatorilor Regio. Actiunea face parte din proiectul "Organizarea de evenimente de informare si promovare privind REGIO – Programul Operational Regional".

Judetul Maramures a fost reprezentat de Gabriela Marian, consilier in cadrul Directiei de Dezvoltare Regionala din cadrul Consiliului Judetean Maramures si totodata expert in comunicare in cadrul proiectelor cu finantare internationala. Aceasta a prezentat in cadrul forumului doua proiecte de o importanta deosebita pentru judetul Maramures. Este vorba despre "Circuitul Bisericilor de Lemn din Transilvania de Nord" si "Reabilitare traseu de drum judetean Baia Sprie-Barsana".

Forumul a avut ca scop consolidarea retelei comunicatorilor REGIO, prilejuind astfel schimbul de experienta intre membrii tuturor retelelor regionale REGIO. Pe langa partea de informare, comunicatorilor li s-a dat posibilitatea sa isi imbunatateasca, sa isi actualizeze cunostintele in domeniul comunicarii online, comunicarii vizuale si comunicarii din presa scrisa si radio prin participarea la trei workshopuri: "Tehnici de comunicare eficiente cu jurnalistii de presa scrisa si radio", "Instrumente de comunicare on line" si "Creativitatea video in publicitatea TV si online".

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.