Maramures: Banii si restructurarile din sistemul politienesc, o nebuloasa totala

Maramures: Banii si restructurarile din sistemul politienesc, o nebuloasa totala

Promisiuni peste promisiuni dar nimic concret pana la ora actuala. Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, le promite politistilor ca incepand cu luna viitoare, vor intra in posesia banilor restanti corespunzatori normei de hrana.

Pana nu isi vor vedea toti politistii acesti bani in buzunarele personale, reprezentantul Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual filiala Maramures, Lucian Petrut, sustine ca nu crede niciun cuvant din cele promise, asta deoarece "acesti mari conducatori ai nostri isi modifica parerea de la o zi la alta, ce spun astazi, maine nu-i valabil", sustine liderul sindical.

Presedintele SNPPC Maramures sustine ca la nivel de inspectorate s-au facut o serie de prezumtii care ridica o stare de nesiguranta a angajatilor iar situatia disponibilizarilor din sistem trebuie clarificata in cel mai scurt timp posibil. Potrivit acestuia, la nivel de I.P.J. Maramures ar urma sa fie disponibilizati 25-30 de angajati. "Din pacate, nu se stie care vor fi conditiile de parasire ale sistemului. Dar e foarte posibil sa plece cei buni si sa ramana cei rai. In Politie nu toata lumea este perfecta. Noi intotdeauna am fost de acord sa se faca o selectie intre cei care merita sa fie politisti si cei care nu merita sa fie politisti", mai  precizeaza Lucian Petrut. Potrivit reprezentantilor I.P.J. Maramures, la nivel de inspectorat nu s-a discutat sub nicio forma de disponibilizari. Prin urmare, datele prezentate de Lucian Petrut nu pot fi confirmate la ora actuala.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.