Evaluarea naţională 2011: Care au fost subiectele la matematică?

Evaluarea naţională 2011: Care au fost subiectele la matematică?

Elevii din clasa a VIII-a au susţinut, miercuri, proba de matematică din cadrul examenului de evaluare naţională. Varianta de subiect care a fost extrasă a fost cea cu numărul 8.Evaluarea naţională s-a desfăşurat normal, iar faptul că în mass-media nu au apărut informaţii negative arată că lucrurile se desfăşoară firesc, aşa cum ar fi fost cazul să se desfăşoare întotdeauna, a declarat, miercuri, ministrul Educaţiei Daniel Funeriu.
"Din punctul meu de vedere suntem într-o situaţie de normalitate, lucrurile s-au desfăşurat firesc, mulţumesc echipei ministerului şi inspectoratelor şcolare pentru corectitudine. Faptul că această evaluare naţională nu a fost subiect negativ de presă arată că lucrurile se desfăşoară firesc aşa cum ar fi fost cazul să se desfăşoare", a adăugat ministru.El a mai spus că aşteaptă rezultatele pe care le vor analiza cu multă atenţie.
De asemenea, ministrul Educaţiei a mai spus că speră ca şi bacalaureatul să se desfăşoare în continuare pe "coordonatele firescului".
"Sper ca şi ultimele probe ale examenului de bacalaureat să se desfăşoare pe coordonatele firescului. Le urez elevilor succes", a adăugat Funeriu.
Evaluarea naţională s-a încheiat miercuri cu proba la matematică. În 2011 evaluare naţională la clasa a 8-a s-a desfăşurat în perioada 20-22 iunie, la test fiind înscrişi peste 220.000 de elevi.
Afişarea primelor rezultate este programată vineri, 24 iunie, până la ora 14.00. În aceeaşi zi, între orele 14.00 şi 18.00, pot fi depuse contestaţiile, care vor fi soluţionate în 25 şi 26 iunie. Afişarea rezultatelor finale, după contestaţii, va avea loc în data de 27 iunie.MEDIAFAX

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.