Maramureş: Asociaţia Young Roma selectează tineri pentru proiectul "Uniţi prin cultură"

Maramureş: Asociaţia Young Roma selectează tineri pentru proiectul "Uniţi prin cultură"

Asociatia Young Roma Maramureș selectează 20 de tineri care să participe la activitățile organizate în cadrul proiectului ”Uniți prin cultură”, finanțat de Comisia Europeană prin programul Tineret în Acțiune. "Prin proiectul ”Uniți prin cultură”, ne propunem să promovăm tradițiile și obiceiurile rome și române în rândul tinerilor.", susţin organizatorii.

Activitățile din proiect se concentrează pe participarea activă a tinerilor, aparținând ambelor naționalități, în cadrul unor activități de educație non-formală și activități artistice (dans, teatru, muzică). În acest moment este deschisă selecția pentru participarea a 20 de tineri romi și români la următoarele activități:
– Workshopuri de team-building, stereotipuri și non-discriminare, activități de cunoaștere a culturii și tradițiilor rome și române în perioada 27-28 iunie
– Workshopuri  de dansuri tradiționale rome și române în perioada iulie-octombrie
– Workshopuri de teatru-forum  în lunile septembrie – octombrie
Pentru a participa, tinerii interesați trebuie să completeze formularul pe care îl găsesc pe pagina oficială a Asociației Young Roma Maramureș, www.youngromamaramures.ro. Data limită de înscriere este 25 iunie. Participanții selectați vor fi contactați și li se vor comunica detalii despre activități, locația de desfășurare și program.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.