MARA NORD: Tarifele la bilete și abonamente s-au mărit, însă condițiile de transport au rămas aceleași

MARA NORD: Tarifele la bilete și abonamente s-au mărit, însă condițiile de transport au rămas aceleași

 Nu condițiile îmbunătățite în mijloacele de transport în comun au generat creșterea prețurilor la abonamente și la biletele de călătorie ale societății Mara Nord. Deși condițiile din autobuze nu sunt dintre cele mai bune, conducerea societății de transport a majorat prețurile ca să nu iasă în pierdere în urma creșterii salariului minim pe economie.

Administratorul societății recunoaște că nemulțumirile călătorilor cu privire la condițiile din autobuze sunt îndreptățite și că acestea ar putea fi mult îmbunătățite, însă deocamdată nu se poate.
 „Eu nu sunt mulțumit de condiții, trebuie să o spun pentru că acesta este adevărul. Altfel vedem noi condițiile de transport pe legislația în vigoare pentru că transportăm oameni și nu materiale și întotdeauna exigența trebuie să fie maximă. Spun că nu sunt mulțumit pentru că este mult de lucru și strea tehnică a autobuzelor nu ne permite să le ținem în niște condiții cât de cât mulțumitoare pentru călători”, a precizat Grigore Șteț, administratorul special al societății Mara Nord.
Atât timp cât condițiile din autobuze sunt departe de a fi cele pe care și le doresc călătorii, majorarea prețurilor pentru bilete și abonamente nu a fost binevenită.
 „Niciun client nu este prea fericit în impactul pe care îl are asupra creșterii prețurilor. Am explicat că necesitatea scumpirii tarifelor la biletele și abonamentele noastre de călătorie era mai mult decât necesară, pentru că prețurile datau din luna martie a anului 2014. Trei ani de zile ne-am descurcat să menținem prețurile vechi, dar odată cu creșterea salariului minim pe economie noi mergeam în pierdere”, a adăugat Șteț.
În schimbul prețurilor mai mari, conducerea societății de transport Mara Nord speră că în viitor să poată oferi călătorilor și condiții mai bune.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.