Manifestări la Muzeul Satului Maramureșan, joi, 27 mai

Continuă manifestările și activitățile organizate de Muzeul Maramureșan, cu prilejul sărbătoririi a 40 de ani de la deschiderea oficială a Muzeului Satului Maramureșan din Sighetu Marmației. În fiecare zi, în incinta muzeului în aer liber vor avea loc ateliere, lansări de carte , expoziții sau momente artistice. 

După deschiderea oficială de duminică, 24 mai, manifestările au continuat cu ateliere de lectură și orientare turistică pentru copii, dar și cu vernisajul expoziției „Pădurile seculare de la Strâmbu Băiuț – Patrimoniu UNESCO”, organizată de WWF România în colaborare cu Muzeul Maramureșan. Au urmat atelierul de poezie, ateliere meșteșugărești coordinate de Măriuca Verdeș în cadrul proiectului ”Învață și du mai departe”, lansare de carte de benzi desenate ”Dincolo de orizont în maramureș” și vernisajul expoziției foto ”Muzeul satului în cele patru anotimpuri”.

Joi, 27 mai 2021, porțile Muzuelui Satiului din Maramureș vor fi deschise publicului larg pentru a lua parte între orele 14.00 -16.00 – Ateliere meșteșugărești, coordonate de Măriuca Verdeș în cadrul proiectului ”Învață și du mai departe!, inițiat de Asociația Rădăcinilor Străbune din Călinești, iar de la ora  17.00, va avea loc vernisajul expoziției ”Păstoritul în Maramureș”.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.