Mândru că-s Sighetean: Astăzi interviu cu Rodica Gheorghiu profesor dirijor "Pe scenă mă simt ca acasă"

Mândru că-s Sighetean: Astăzi interviu cu Rodica Gheorghiu profesor dirijor "Pe scenă mă simt ca acasă"

Rodica Gheorghiu isi imparte timpul intre familie, corul copiilor de la Regele Ferdinand, Corul „Cristos Rege” si Scoala de Muzica George Enescu. Se implica cu multa daruire in toate proiectele, pune suflet si emotie in tot ceea ce face. Indragostita de Sighet, de Maramures, nu se vede traind in alta parte, nu se vede facand altceva. A lacrimat usor atunci cand ne-a vorbit despre parinti, despre copilarie si Craciunul de alta data, de cei dragi care nu mai sunt printre noi. Privirea i s-a luminat atunci cand am intrebat-o despre familie, despre activitatea profesionala, pasiune si vocatie, despre proiectele de viitor.
Ne aflam in prag de sarbatori, o perioada foarte incarcata de evenimente pentru Rodica Gheorghiu, dar o perioada care-i  aduce mari satisfactii, impliniri, multa emotie si bucurie. Un moment in care simte  nevoia sa impartaseasca cu cei din jur magia sarbatorilor de iarna, sarbatoarea nasterii lui Isus Hristos, de ceea ne-a facut si noua un dar, la final de interviu.

Interviul va fi difuzat astăzi la ora 17:00, numai la TV Sighet. Toate interviurile, in ordinea difuzării lor, pot fi urmărite  pe site-ul www.maramedia.ro la rubrica Agenda Ta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.