Mai multi sigheteni s-au trezit cu sentinţe de executare silita după ce au fost păcăliţi de conducerea societăţii la care au lucrat

Mai multi sigheteni s-au trezit cu sentinţe de executare silita după ce au fost păcăliţi de conducerea societăţii la care au lucrat

Mai multi sigheteni s-au trezit cu sentinte de executare silita dupa ce au fost instiintati ca au un credit neachitat la banca. Totul, spun unii, se datoreaza unei societati din Sighet pentru care au lucrat ani de zile si care, intr-o oarecare masura i-ar fi inselat, neachitandu-le salariile si intre timp indemnandu-i sa acceseze 10 milioane de lei vechi, bani pe care firma i-ar fi pus la dispozitia fiecarui salariat in caz de nevoie.
Cu o situatie dificila se confrunta mai multi sigheteni, fosti angajati ai unei fabrici de confectii din Sighetu Marmatiei. Deoarece a ramas in urma cu plata salariilor, conducerea societatii i-a informat pe angajati ca exista o suma de 10 milioane lei vechi pe care fiecare angajat o poate accesa de pe un card de credit, in caz de nevoie. Oamenilor nici nu le-au trecut prin minte ca este vorba despre un credit nominal, iar acum s-au trezit cu instiintari din partea bancii si a firmelor de recuperare a creditelor.
Situatia creata este una  de-a dreptul dramatica pentru marea majoritate a fostilor angajati care au folosit in necunostinta de cauza acei 10 miloane de lei vechi. Ei erau convinsi ca societatea le va plati salariile restante, iar acei 10 milioane lei vechi,  vor fi achitati, tot de societate. Din pacate insa,  lucrurile nu au decurs in aceasta directie. Angajatii firmei au ramas fara loc de munca, fara ultimele trei salarii si cu un credit la banca care continua sa creasca cu fiecare luna care trece.
Sunt multe persoanele care in urma acestei situatii au primit deja sentinte de executare silita si se afla in pragul disperarii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.