VIDEO | Lucrările de extindere a rețelei de gaz, aproape de finalizare, pe raza comunei Mireșu Mare

Localnicii din comuna Mireșu Mare vor beneficia în curând de gaz metan. Lucrările de extindere a rețelei de gaz sunt pe ultima sută de metri.

Începute în 2019, odată cu demararea lucrărilor de alimentare cu apă, canalizare, dar și de reabilitare a infrastructurii rutiere, lucrările la extinderea conductei de gaz pe raza comunei au cuprins cinci sate. La începutul acestei săptămâni au fost depuse ulimele hârtii la documentația necesară finalizării procesului de extindere a rețelei de gaz.

Acuma au fost duse ultimele hârtii de care avea nevoie echipa de experți, au fost duse la Târgu Mureș. Săptămâna aceasta și săptămâna viitoare se vor duce toate hârtiile. Din punct de vedere tehnic, lucrarea este realizată în proporție de 99%. Mai sunt doar câteva branșamente de făcut”, explică primarul Ioan Mătieș,.

Localnicii abia așteapă finalizarea acestui proiect.

Orice investiție, indiferent de ce natură ar fi ea, prezintă interes. Sunt alții care au interes imediat, sunt alții care au interes pe termen mai lung. Dar toți își doresc acest confort”, admite primarul Ioan Mătieș.

Toate aceste localități vor beneficia de gaz începând din toamnă.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.