LUCRĂRI: Un supermarket va lua locul pieței din Cuza Vodă

LUCRĂRI: Un supermarket va lua locul pieței din Cuza Vodă

 Piața din Cuza Vodă din Sighet va fi înlocuită cu un supermarket. În această perioadă au început lucrările de organizare a șantierului pentru a putea demara construcția magazinului. Autoritățile locale speră ca supermarketul să fie finalizat până la sfârșitul anului.

Despre construcția unui supermarket în această zonă au fost de multe ori discuții în Consiliul Local. Autoritățile locale speră ca odată cu construcția acestui magazin să fie soluționată și problema blocului nr. 2 din Cuza Vodă, acesta fiind cunoscut ca având multe probleme.
„La piața din Cuza Vodă se face organizarea de șantier. Acolo va fi un magazin alimentar care va avea un scop dublu, de a oferi acelei zone, și este destul de populată, posibilitatea să cumpere mărfuri de bună calitate la un preț mai mic decât din altă parte și să sistematizăm un pic zona, care nu arată extrem de bine”, a precizat primarul municipiului Sighetu Marmației, Horia Scubli.
Primarul Horia Scubli a explicat că prin construcția acestui supermarket se dorește nu doar reamenajarea zonei, ci și să convingă localnicii să păstreze curățenia.
„Noi avem întotdeauna de lucru cu cei din blocul 2, o parte din ei nu sunt foarte gospodari și sper ca în urma acestor lucrări zona să arate un pic mai bine. Șantierul va începe în 2 săptămâni, poate îl și terminăm anul acesta”, a adăugat Horia Scubli.
În luna noiembrie a anului trecut primarul Horia Scubli a explicat în cadrul unei ședințe de Consiliu Local care vor fi condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care vor câștiga licitația pentru construcția supermarketului, respectiv să fie amenajat acel spațiu și să fie montate camere de supraveghere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.