Lucian Bute vizitează Maramureşul

Lucian Bute vizitează Maramureşul
Lucian Bute, campionul mondial de box la categoria supermijlocie, versiunea IBF,  s-a întâlnit ieri în localitatea Budeşti, cu col. Ion Pop, inspector şef al I.S.U. Maramureş şi cu Mihai Lauruc, preşedinte al “Box Club Lauruc“ Sighetu Marmaţiei. Campionul mondial vizitează Maramureşul în aceste zile, împreună cu un grup de 26 de rude şi prieteni din satul său natal- Pechea. Bute a sosit în seara zilei de joi, 21.07.a.c., în Maramureş, iar vineri, 22.07., s-a întâlnit cu foştii săi colegi de la “Box Club Lauruc“ Sighetu Marmaţiei, printre care şi Claudiu Rîşcu, actualmente antrenor de box, care a fost coleg cu Bute şi la lotul naţional.
Bute a vizitat municipiul Sighetu Marmaţiei, de care îl leagă amintiri frumoase, din perioada 1999-2003, cât a boxat pentru “Box Club Lauruc“, de unde a plecat apoi în Canada, ca să cucerească lumea boxului profesionist. Pentru că este un mare prieten al pompierilor şi al col. Ion Pop- pe care îl cunoaşte mai ales ca “Rapidu’ “, arbitru internaţional de box A.I.B.A., fost vicepreşedinte al Federaţiei Române de Box , preşedinte al Colegiului Central de Arbitri de Box din România şi membru în Comisia Europeană de Arbitri Judecători în perioada cât Bute a boxat la amatori- campionul mondial  a ţinut să se întâlnească şi cu militarii Gărzii de Intervenţie din Bogdan Vodă.
Astăzi, Lucian Bute şi grupul de rude şi prieteni care îl însoţeşte au călătorit cu “Mocăniţa“ pe Valea Vaserului, iar duminică, 23.07.a.c, campionul mondial va fi prezent din nou la Sighetu Marmaţiei. Acolo, de la ora 16, pe stadionul municipal, reprezentanţi ai autorităţilor publice locale din municipiul de pe Tisa se vor întâlni cu Lucian Bute. La întrunire vor mai participa şi col. Ion Pop, inspector şef al I.S.U. Maramureş şi cpt. Adrian Sabou, de la I.S.U., în calitate de preşedinte al I.P.A. REGIUNEA 4 Maramureş. Col. Ion Pop- Rapidu’  îi va înmâna lui Lucian Bute o diplomă de excelenţă şi o plachetă din partea I.SU. Maramureş. Campionul mondial este membru simpatizant al IPA, regiunea Galaţi. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.