Locul 4 pentru BC EKO Sighet la Cupa OLIMP

Locul 4 pentru BC EKO Sighet la Cupa OLIMP

 

În perioada 8 – 10 aprilie, BC Eko Sighet a participat la Cupa OLIMP un turneu de minibaschet băieţi adresat copiilor cu vârste de 11 şi 12 ani. Competiţia desfăşurată la  Baia Mare a găzduit sportivi din Cluj, Târgu Mureş, Satu Mare, Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei. În urma unor meciuri foarte strânse sportivii sigheteni au reuşit să se claseze pe locul 4. 
Cupa Olimpic la Minibaschet desfăşurată la Baia Mare în acest sfârşit de săptămâna s-a încheiat cu un onorabil loc 4 pentru baschetbalistii clubului Eko Sighet.  Echipa sigheteana s-a luptat în semifinale LPS Târgu Mureş iar în meciul pentru locurile 3-4 cu BC Olimpic Baia Mare. 
Antrenorul Emil Kostelnic a declarat pentru TV Sighet că scopul acestui turneu de verificare a fost pregătirea jucătorilor pentru Campionatul Naţional de Minibaschet care va avea loc la Braşov în luna iunie a acestui an.  
Clubul de baschet Eko Sighet se pregăteşte intens şi pentru evenimentul ce va avea loc în acest sfârşit de săptămâna şi anume o nouă ediţie a Cupei Sighet fm. 
Iubitorii baschetului sunt aşteptaţi în acest weekend     la Cupa Sighet FM pentru a-i încuraja pe micuţii sportivii sigheteni. 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.