Limitatoare de viteză artificiale

Limitatoare de viteză artificiale
Situatie hilara pe strada Mocanitei din Sighetu Marmatiei. Desi este o zona turistica si foarte populata, aici aflandu-se si Muzeul Satului, oamenii se plang de infrastructura proasta. Gropi care seamana mai mult a cratere si un praf inecacios care se ridica la fiecare masina care trece. In dorinta de a stopa acest fenomen, unul dintre locuitorii din zona a sapat trei santuri in drumul care duce spre muzeu, sperand ca astfel sa-i determine pe soferi sa circule cat mai incet.
Efectul insa nu a fost cel scontat. Praful se ridica in continuare la fiecare masina care se afla in trecere, iar drumul este acum si mai prost. Dovada sta patania unuia dintre locuitorii de pe strada, care a intrat azi noapte direct intr-unul din santuri si si-a fisurat capetele de bara.
 

Barbatul care si-a avariat masina nu-i invinovateste pe vecinii sai pentru aceste ,,limitatoare de viteza artificiale”. Spune ca au actionat asa din disperare vazand ca autoritatile locale nu iau masuri pentru a remedia problema infrastructurii. ,, E mare pacat ca toti turistii care viziteaza Muzeul Satului, raman cu un gust amar, dupa ce trec pe strada noastra” spun locuitorii de de strada Mocanitei.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.