Lideri politici, intelectuali, consilieri locali şi tineri voluntari sigheteni protestează pe străzile capitalei

Lideri politici, intelectuali, consilieri locali şi tineri voluntari sigheteni protestează pe străzile capitalei

Peste 200 de persoane din Maramureş s-au alaturat în această dupamiaza protestatarilor bucuresteni. Dintre aceştia peste 60 sunt membrii PNL, filiala Sighet. Au luat drumul spre capitala pentru a protesta impotriva masurilor luate de actuala guvernare.
La mitingul organizat de USL s-au adunat peste 10.000 de persoane Organizaţiile PNL din întreaga ţară s-au mobilizat pentru mitingul de astazi pe care USL l-a organizat în Capitală. Fiecare filială locală a trimis un număr de membri şi simpatizanţi variind între câteva zeci şi câteva sute.. Din organizaţiile USL din Transilvania sunt prezenţi la Bucureşti aproximativ 3.000 de oameni, cei mai mulţi din Alba, Sibiu şi Mureş, iar din filialele din Moldova  participa la acţiune în jur de o mie de persoane. Peste 200 de persoane din Maramureş s-au alaturat în această dupamiaza protestatarilor bucuresteni. Dintre aceştia peste 50 sunt membrii PNL, filiala Sighet. Participa lideri politici locali si judeteni, intelectuali, consilieri locali si tineri voluntari din Maramures care sunt foarte nemultumiti de masurile actualei guvernari si foarte ingrijorati de viitolul lor.Deplasarea participanţilor la ‘Mitingul pentru libertate’ de la Bucureşti s-a facut cu autocare sau cu maşini personale. Mitingul a avut loc pe tronsonul şoseaua Kiseleff – strada Monetăriei  între orele 15,30 – 18,00. Filtrele de poliţişti notau discret la intrarea în Bucureşti numerele de înmatriculare ale maşinilor care aduceau grupuri de protestatari din toată ţara.
Liderii USL au solicitat ieri inlocuirea actualului guvern si organizarea de alegeri anticipate, alaturi de alte cateva puncte – toate respinse de catre reprezentantii coalitiei de guvernare. Daca preşedintele Traian Băsescu va continua să ignore doleanţele protestarilor, aceştia vor continua să iasă în stradă şi în zilele următoare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.