Baia Mare: 110 membri PNL Maramureş participă la mitingul organizat de USL

Baia Mare: 110 membri PNL Maramureş participă la mitingul organizat de USL

Liderii USL au solicitat ieri înlocuirea actualului guvern şi organizarea de alegeri anticipate, alături de alte câteva puncte, însă toate au fost respinse de către reprezentanţii coaliţiei de guvernare. Astăzi, Uniunea Social Liberală a organizat în capitală un miting pentru libertate la care au fost aşteptaţi să participe mii de români. Şi Maramureşul a avut reprezentanţi. Preşedintele P.N.L. Maramureş a anunţat astăzi că la forma de protest din Bucureşti au participat aproximativ 110 membri din structura PNL Maramureş.

În timp ce în capitală se făceau ultimele pregătiri pentru mitingul USL din această după-masă, preşedinţii PSD şi PNL Maramureş declarau într-o conferinţă de presă, că mişcările de stradă sunt o necesitate pentru România. "Astăzi ştiţi că se desfăşoară cu începere de la ora 15:30 până la ora 18:00, un marş al libertăţii, în zona Arcului de Triumf din Bucureşti. Am trimis şi noi delegaţi la Bucureşti iar în această după-masă, la ora 17:00, la nivel de municipiu Baia Mare, Partidul Social Democrat alături de membri ai Partidului Naţional Liberal, vor participa la marşul de protest.", a declarat preşedintele Partidului Naţional Liberal, Radu Ştef. "A fost o necesitate ieşirea românilor în stradă pentru că a arătat că nu avem un preşedinte al cărui demers în aceşti ani de zile, poate continua la infinit. Românii au avertizat şi, de fapt, vedeţi că toată demonstraţia aceasta de stradă, s-a transformat într-o demonstraţie antiBăsescu, au demonstrat că acest om nu mai poate continua în fruntea statului român", a evidenţiat preşedintele Partidului Social Democrat, Mircea Ursache.

Preşedintele PNL Maramureş a dat asigurări că mitingul USL nu va afecta în niciun fel forma de protest din Piaţa Universităţii cu atât mai mult cu cât scopul manifestaţiilor de stradă este acelaşi: înlocuirea actualului Guvern. "Manifestaţia noastră se desfăşoară într-o altă locaţie, sigur că poate participa orice cetăţean, dar nu dorim ca să fie o suprapunere şi să se dea o interpretare pe care nu o dorim acestor manifstaţii. Este organizat de Partidul Naţional Liberal, de Partidul Social Democrat, au reprezentanţi acolo. S-a mai încercat să se facă o echivalare PDL şi USL. USL, mă refer la nivel de judeţ, nu am catalogat şi nu încerc să cataloghez acele afirmaţii. Sigur că le contest şi le contestăm, dar eu întotdeauna am privit şi omul care face o asemenea afirmaţie", a punctat Radu Ştef. Ultima declaraţie a preşedintelui PNL Maramureş vine în urma mesajelor exprimate ieri seară în Piaţa Revoluţiei de către băimăreni, atât împotriva PDL cât şi a USL.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.