Lapusel: Un tanar de 28 de ani a scapat cu viata dupa ce s-a aruncat in rau de pe podul de la intrarea in localitatea Lapusel

Lapusel: Un tanar de 28 de ani a scapat cu viata dupa ce s-a aruncat in rau de pe podul de la intrarea in localitatea Lapusel

Deceptie in dragoste sau pur si simplu probleme de sanatate mintala. Aceastea ar putea fi doua dintre posibilele cauze care au condus la o situatie periculoasa in care un tanar de 28 de ani putea sa isi gaseasca sfarsitul. Baiatul s-a aruncat in raul Lapus de la o inaltime de aproximativ opt metri dar, din fericire, a scapat cu viata.

Echipajele de interventie au fost sesizate prin intermediul unui apel la numarul unic de urgenta 112 sa intervina la scoaterea unei persoane din raul Lapus, care s-a aruncat de pe podul de la intrarea in localitatea Lapusel. In momentul in care au ajuns la fata locului, pompierii si paramedicii SMURD s-au gasit pe tanar in mijlocul apei. Acesta era speriat si acuza dureri puternice de spate.

Persoanele adunate la fata locului catalogheaza gestul tanarului drept un act de nebunie. "Camicaze, habar nu am. I-o fi venit factura la ceva … Cred ca s-a aruncat de pe pod. Doamna politist asa zice, ca a sarit de pe pod. E o inaltime de 8-10 metri, apa nu cred ca are mai mult de 50 de centimetri. A avut noroc ca a supravietuit. E inconstient sau cine stie, poate a avut motive sa se arunce. Indiferent ce e, nu e un motiv sa sari de pe pod. Sigur are probleme cu capu", a spus Viorel Lupu, unul dintre persoanele aflate la fata locului.

Dupa ce a fost scos din apa, pe targa, tanarul a mai avut inca puterea sa riposteze la adresa jurnalistilor prezenti la fata locului. Politistii vor investiga cauza pentru a afla adevaratele motive care l-au facut pe tanar sa recurga la asemenea gest.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.