Baia Mare: USL, PER si PDL sunt primele formatiuni politice care si-au depus semnele la B.E.C. pentru alegerile din 21 august

Baia Mare: USL, PER si PDL sunt primele formatiuni politice care si-au depus semnele la B.E.C. pentru alegerile din 21 august

Trei formatiuni politice si-au depus pana la ora actuala semnele electorale pentru alegerile partiale pentru Camera Deputatilor din data de 21 august. Este vorba despre Partidul Ecologist Roman, Partidul Democrat Liberal si Uniunea Social Liberala.

Prima formatiune politica ce si-a anuntat oficial candidatul pentru alegerile din 21 august a fost Uniunea Social Liberala. Este vorba despre Florin Tataru, actualmente director economic la Directia Silvica Baia Mare si prim-vicepresedinte la organizatia municipala a Partidului Social Democrat. Florin Tataru este sustinut in aceasta campanie si de fostul primar al municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, care este director de campanie si purtator de cuvant al acestuia.

Partidul Ecologist Roman va fi reprezentat de fostul viceprimar al municipiului Baia Mare, Mircea Dolha. Partidul Verde si Partidul Ecologist formeaza, din data de 21 iulie, o singura formatiune politica – Partidul Verde-Ecologist, a carui fuzionare a avut loc saptamana trecuta la Muzeul Satului din Bucuresti. De la intalnire nu au lipsit nici maramureseni in frunte cu fostul viceprimar al municipiului Baia Mare, Mircea Dolha, care a decis sa candideze pentru functia de deputat sub egida noii formatiuni politice infiintate – Partidul Verde-Ecologist. Cu putin timp inainte de a lua aceasta decizie, Mircea Dolha si-a anuntat candidatura pentru 21 august ca independent, alaturi de cunoscutul realizator de emisiuni folclorice, Sergiu Vaida.

Inspectorul scolar general, Mariana Pop, este candidatul Partidului Democrat Liberal. Mariana Pop a fost pe primul loc in topul sondajelor efectuate de formatiunea politica, castigand astfel increderea conducerii partidului de a o sustine pentru batalia electorala din 21 august.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.