LA UN PAS DE TRAGEDIE: Cărămizi și tencuială căzute lângă un trecător, pe strada Bogdan Vodă

LA UN PAS DE TRAGEDIE: Cărămizi și tencuială căzute lângă un trecător, pe strada Bogdan Vodă

 Mai multe clădiri din centrul municipiului Sighetu Marmației reprezintă un real pericol pentru trecători din cauza degradării fațadelor acestora. Astăzi un pieton s-a aflat la un pas de o tragedie după ce mai multe cărămizi și tencuială s-au desprins de pe o clădire. Din fericire s-a ales doar cu o sperietură.

Incidentul a avut loc pe strada Bogdan Vodă, în apropiere de poștă, aceasta fiind una dintre cele mai circulate zone. Cărămizile s-au desprins de pe o clădire care aparține Primăriei Sighet, dar care este închiriată. 
„Am fost solicitați de poliția de la ordine publică să venim lângă poșta veche pentru câteva cărămizi care stăteau să cadă de sub stablonul acoperișului. Am urcat și am dislocat tot ce venea jos ca să nu fie pericol pentru trecători. O persoană a trecut și a căzut o cărămidă lângă ea, dar din fericire nu a fost nimeni rănit”, a declarat Cristian Ardelean, șeful gărzii de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Sighet.
Situația este similară și la câteva clădiri învecinate. Fațadele acestora sunt degradate și se desprind bucăți de tencuială și cărămizi.
Cred că mai sunt astfel de clădiri, chiar aici în zonă am fost solicitați să vedem câteva clădiri de astea vechi, mergem să vedem despre ce este vorba și dacă mai sunt cazuri de astea intervenim cât putem. Am chemat pe cineva și de la Primărie, de la serviciul de sistematizare, să vadă despre ce este vorba, cladirile sunt vechi, se infiltrează apă de la acoperiș și este pericol să cadă tencuială și bucăți din cărămidă”, a adăugat șeful gărzii de intervenție.
Dupa acest incident cei mai revoltați au fost unii trecători, care au spus că în Sighet sunt mai multe clădiri care le pun viața în pericol când trec pe lângă ele.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.